Gruyaert Carl

De juiste partner voor uw bouw- of renovatieproject

Over ons

Bent u op zoek naar de juiste bouwaannemer voor uw bouw- of renovatieproject?

Wij helpen u graag doorheen het volledige bouwproces. Immers, bouwen of verbouwen is een zeer ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. Alles begint met een droom … en hieruit ontstaat een woning zo uniek en bijzonder als z’n bewoner.

Dat is waarom Carl Gruyaert in het vak zit. Hij werkt al zijn hele leven in de bouw. Hij begon als bouwvakker in loondienst voor hij zijn eigen bedrijf Gruyaert Carl bv oprichtte. Als zelfstandige bouwaannemer hebben we intussen al meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd in tal van projecten in de hele provincie West-Vlaanderen. Vooral in Roeselare en omliggende gemeenten. We hebben al heel wat bouwuitdagingen tot een goed einde gebracht.

Aandacht voor duurzaam bouwen

Vanuit de overheid is er steeds meer aandacht voor ecologisch of duurzaam bouwen. Duurzaam bouwen vraagt om een gecontroleerd en gestructureerd bouwproces met respect voor mens en milieu. Gruyaert Carl bv koppelt die duurzaamheid aan efficiëntie voor uw wooncomfort. U krijgt de zekerheid dat alle werken met vakmanschap worden uitgevoerd en afgewerkt.

Onze werkzaamheden:

Wenst u meer informatie of een persoonlijk onderhoud met ons?

Wij adviseren u graag verder doorheen elke fase van jouw project. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende studie en offerte voor uw project.