Gruyaert Carl

De juiste partner voor uw bouw- of renovatieproject

Verbouwingen

U bent van plan om te verbouwen? Dan komt er heel wat op u af. U moet rekening houden met heel wat factoren en u heeft misschien niet de nodige tijd of kennis om alles te beheren. Als geregistreerde aannemer staat Carl Gruyaert u met raad en daad bij voor uw verbouwingen. U heeft reeds een architect aangesteld? Dan werken wij daar ook graag mee samen.

Opvolgen van uw totaalproject

Onze eigen knowhow en een uitgebreid netwerk van ervaren collega’s zorgen ervoor dat wij het totale project voor u kunnen opvolgen. Doordat we elkaar al kennen uit voorgaande projecten gaat de communicatie vlot. En daar heeft u uiteraard ook baat bij. Zo garanderen wij de door u gewenste kwaliteit voor uw renovatie.

Bijbouwen

Bij verbouwingen komt soms ook een bijbouw kijken. Zowel voor het bijbouwen van een grote garage of werkruimte of een kleinere poolhouse of leefruimte helpen wij u graag verder. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Isoleren

Ook voor het isoleren van uw gevels kunt u op Carl Gruyaert rekenen. Isoleren is niet alleen ecologisch, het is ook goed voor uw portefeuille. De overheid zet volop in op woningisolatie met enkele interessante premies. Bovendien verlaagt isoleren ook uw energieverbruik. Zeker het bekijken waard dus! Ontdek hier meer over de premies en contacteer ons gerust voor een offerte.